Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ерсин Мустафов, JEREMY?: Готово е видеото към новия ни сингъл

JEREMY?
Снимка: Ани Петрова

Имахме доста сериозни планове след участието ни на фестивала в Грьонинген, където установихме контакти с няколко агенции от Португалия и Румъния, които искаха да ни организират голяма европейско турне. За съжаление всички тези концерти отпаднаха. Но в крайна сметка плановете на всички се промениха заради пандемията и мисля, че трябва да сме разумни, да имаме още малко търпение и да изчакаме всичко това да приключи. Това е мнението на Ерсин Мустафов, вокалист и един от създателите на инди-рок групата JEREMY?

Сега Ерсин е отдаден на работата по третия студиен албум на групата, творейки на спокойствие в родния си град Каварна. Специално за слушателите на Радио София той съобщи, че вече е готов видеоклипът към новия сингъл на JEREMY?:

"Песента е много яка, много истинска. Мисля, че това е, може би, най-доброто нещо, което сме правили до този момент, защото това е едно от най-искрените парчета, които сме записвали. Точно това е посоката, която сме поели в третия ни албум - да направим истински и откровени песни, без да мислим за таргети и до кого ще достигнем."

Ерсин Мустафов уточни, че сега екипът решава кога ще бъде пуснат новият сингъл, чието име музикантът не разкри, но очакванията са това да стане в края на февруари или началото на март.

Чуйте интервюто на Антония Каменичка с Ерсин Мустафов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени