Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Етиен Янев: Да бъдеш асертивен е нещо, което се учи

Етиен Янев
Снимка: личен архив

Играенето на виртуални игри - компютърни и конзолни, е най-прекият път към дигиталния свят. Има много спорове около това един ученик да прекарва много време пред монитора и несъмнено трябва да има известни ограничения, за да се избегне пристрастяването. В наши дни много от професиите са базирани на игри. Дори специалистите по маркетинг са научили много от игрите и общуването в дигиталния свят. Това е мнението на преподавателя по дигитален маркетинг Етиен Янев, изразено пред Радио София.

Освен игровия подход в училищата и изграждането на емоционална интелигентност, има и още един важен въпрос - създаване на умения да продаваме - да продаваме себе си, но и всичко, с което ще се занимаваме в бъдеще. Началото може да поставим е с това да продаваме нещата, които обичаме, които са наши хобита, да можем смело да ги заявяваме пред света. Впоследствие ще изградим стратегически и презентационни умения, за да успеем след това да осъществяваме по-сериозни продажби.

Да бъдеш асертивен е нещо, което се учи. То е свързано изцяло с менталното поведение и здраве на учениците. Менталното здраве е в това да бъдеш щастлив и освободен от някакви ограничаващи мисли, изтъкна Етиен Янев. 

Чуйте интервюто на Ива Дойчинова с Етиен Янев.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна