Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новият епизод на "257" - подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР:

Провалът може да бъде и стъпка към успеха

Чували сме да казват "интуицията не греши", както и "целта оправдава средствата", но дали е така, когато става дума за перфекционизма? Може ли той да се превърне в добродетел и какъв е пътят към това?

Едно е сигурно, че когато човек се вслушва в сърцето си и прави неща, които харесва и обича – от всички страни те изглеждат лесни и приятни, а работата е просто удоволствие.

Промяната е възможна, но тя трябва да дойде отвътре, с преоценка на базисните ни убеждения, очаквания и конкретни постъпки.

Какви са те, слушайте в новия епизод на "257" – подкастът за личностно и кариерно развитие на БНР с автори журналиста от Радио София Катя Василева и Кристина Крънчева – водещ международен консултант по бизнес етикет и протокол и поведенчески коуч.

Последвайте ни за още полезни съвети и за да не изпускате нищо. Ако искате и вие да ни разкажете за вашия добър пример, свързан с перфекционизма или да ни зададете въпроси, свързани с личностно и кариерното ви развитие, можете да го направите на 257@bnr.bg.

Епизодите от "257" можете да слушате в:


Apple Podcasts за мобилни устройства iOS операционна система



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна