Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юго Лорис нарече "позорно" отпадането на Тотнъм

Юго Лорис извади три пъти топката от мрежата си.
Снимка: БТА

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис определи отпадането на тима от турнира Лига Европа като "позорно" и заяви, че то е резултат от по-големи проблеми в клуба.

В четвъртък вечер Тотнъм бе отстранен сензационно на осминафиналите от хърватския шампион, макар че бе спечелил първия мач в Лондон преди седмица с 2:0. На реванша в Загреб Динамо спечели с 3:0 след продължение след хеттрик на крилото Мислав Оршич.

След срещата мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обвини играчите си в липса на професионализъм, заявявайки, че са подценили срещата, а Лорис се съгласи с това мнение.

"Мисля, че сме повече от разочаровани. Това е позор. Надявам се всички в съблекалнята да чувстват отговорност за това, което се случи. Вкусът на тази загуба е повече от болезнен. Ние сме клуб, който е пълен с амбиция, но този резултат е отражение на това, което се случва в клуба", каза френският вратар.

"Имаме липси във фундаментите и нашите представяния са свързани с това. Психически трябва да бъдем по-устойчиви и по-борбени", допълни Лорис.

"На това ниво, на което е турнирът, си плащаш, когато не си готов. Всички отбори са достатъчно класни и когато не подходиш с нужното уважение към съперника, той те наказва. Това се случи и с нас", коментира още Лорис.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна