Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Интер и Ювентус печелят с еднакъв резултат

Кристиано Роналдо продължава да бележи за Ювентус
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Интер продължава да върви уверено към титлата в италианската Серия А, а заедно с шампиона Ювентус направиха нещо рядко срещано. Двата тима имаха мачове по едно и също време, завършиха по един и същ начин, а головете паднаха по едно и също време.
"Нерадзурите" спечелиха с 2:1 у дома срещу Сасуоло, а Роналдо и компания бяха домакини на Наполи и надделяха също с 2:1.

Ювентус поведе на Наполи в 13-ата минута с попадение на Кристиано Роналдо, който бе намерен отлично от Киеза. Няколко минути след това Интер стори същото на своя мач. При идентична ситуация Ашли Йънг намери Ромелу Лукаку, който вкара 21-ия си гол в Серия А. Интер реализира второ попадение в 67-ата минута. Лукаку намери Лаутаро Мартинес, а аржентинецът я прати в мрежата за 2:0. 
В същото време в Торино Пауло Дибала, който се появи в игра от резервната скамейка, получи на границата на наказателното поле и с изстрел в далечния ъгъл реализира за 2:0. 
В края и на двата отбора гостите вкара почетни попадения. За Наполи срещу Ювентус се разписа Лоренцо Инсиние от дузпа, а в това време на "Сан Сиро" Траоре заби гол във вратата на Интер.
Съставът на Интер е със 71 точки след 29 изиграни мача и аванс от 11 точки пред втория Милан. Ювентус е на трето място с 59 точки.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!