Eмисия новини
от 20.00 часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Отново през май

Клубът на пътешественика събира публика и разказвачи на приключения

Снимка: travellersclub.bg

Всички пътища тръгват от Клуба на пътешественика. Тази силно адаптирана крилата фраза, отнасяща се за Рим, ни води към адрес в историческия център на София. Там повече от 8 години функционира притегателен център за хора, които обичат не само приключенията и пътуванията, но и да споделят впечатленията си с колеги, да препоръчват интересни страни и места за посещения, снимки и запознанства с култури и други народи.

В Радио София гостуваха Виктория и Димитър Мирийски, които разказаха за продължението на традицията в Клуба на пътешественика, как преживяват по време на пандемията – с онлайн събития, както и за предстоящите живи сбирки, които във фейсбук страницата се означават като събития, колкото и да са често.

Виктория и Димитър са били публика, презентатори, а сего вече са новите домакини на Клуба и организатори. Те толкова са харесвали тези събирания на съмишленици, че той напуска работата си, а двамата намират смисъл да останат в София.

През май – след година онлайн, започват отново истнинските „живи“ срещи и разговори.

Чуйте разговора, за да научите повече.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.