Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зидан: Няма да играя никакви игрички с клуба

Зинедин Зидан
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Реал (Мадрид) - Зинедин Зидан, отново загатна, че най-вероятно ще напусне след края на сезона по футбол, каквито информации се появиха тази пролет. “Само аз знам какво ще е бъдещето ми. В края на шампионата ще го кажа на ръководството. Няма да играя никакви игрички с клуба, защото той ми е дал толкова много. Дойде ли краят на сезона, веднага ще кажа какво съм решил. Винаги съм се стремял да улеснявам клуба”, заяви наставникът. 

По време на днешната си пресконференция той на няколко пъти използваше фразата “бла-бла-бла”.

“Остават ни четири мача и това е единственото важно нещо. Всичко друго е “бла-бла-бла”. Този сезон имахме много контузени състезатели. Даже мисля, че ние пострадахме най-много от всички останали. Серхио Рамос е поредният с травма. Но трябва да се справим с тези, с които разполагаме. Всичко друго е “бла-бла-бла”. Нормално е да ме критикуват медиите, това им е работата. Аз съм отговорен за загубите и победите. Баща ми винаги казваше “работа, работа, работа”. Всичко друго е “бла-бла-бла”, продължи Зидан. 

Французинът разкри, че Еден Азар се е извинил и на него, и на съотборниците си за поведението си след двубоя с Челси в Шампионската лига в сряда. Тогава нападателят бе заснет да се смее с футболисти на съперника, независимо че испанците бяха загубили. После той поднесе извиненията си и пред феновете. 

Утре Реал приема Севиля.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени