Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Движението по пътя София-Перник през Владая се осъществява двупосочно в едното платно

Снимка: БГНЕС (архив)

Движението по пътя София - Перник през Владая, в участъка между жп гара „Владая“ и село Драгичево, се осъществява двупосочно в платното за Перник. Платното за София е затворено за ремонт, съобщиха от АПИ. За да се намалят задръстванията, на шофьорите се препоръчва да ползват като алтернативен маршрут автомагистрала „Струма”.

Временната организация на движение е във връзка с ремонта в отсечката между жп гара „Владая“ и пътен възел „Даскалово“, който стартира миналата седмица с подготвителни и ремонтни дейности извън пътното платно. Те са завършили по- рано от предвиденото и от утре започват същинските строително-ремонтни работи.

За улеснение на трафика и ограничаване на възможностите за образуване на задръстване, на кръстовището в Драгичево ще бъде забранен левият завой за Рударци.

Обходният маршрут за пътуващите към село Рударци е през пътен възел „Даскалово“ или през центъра на село Драгичево, където може да се обърне посоката на движение. Необходимо е шофьорите да карат внимателно като следват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта до 50 км/ч.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени