Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Анна Заркова: Без подслушване у нас нищо не става

Анна Заркова
Снимка: БГНЕС

"Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните дела, нито компроматите за враговете на властта, нито контролирането на немирни журналисти, магистри, министри, депутати. Интересното в тези дни е какво прави всъщност генерал Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България", като пуска тези масали. Дали прави реклама на партията си, или хвърля умрялата катерица върху покрива на служебното правителство, за да започнем да бърчим носове. Надявам се, че прави нещо трето, градивно". Това каза пред БНР журналистът от вестник "Труд" Анна Заркова. 

Тя попита на кого служат сменените шефове на служби, след като са спрели да ходят на работа, когато премиерът се е сменил. 

"На кого служат? На държавата ли? Не! Вероятно служат на Бойко, на неговата партия, на някаква друга корпорация, но не и на държавата. Спирайки да ходят на работа при смяната на едното правителство с друго, показаха, че не служат и на НАТО, въпреки че са натовски служби. Зарязаха приоритетите на НАТО, глобалните заплахи, това, че на крачки от нас се води война. Пет пари не дадоха и за приоритетите на Европейския съвет за сигурност. Пуснаха си огромен неплатен отпуск", допълни журналистът в предаването "12+3". 

Интервюто с Анна Заркова можете да чуете в звуковия файл. 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!