Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сираков призова левскарите за рекорд при купуването на абонаментни карти

Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде начало на кампанията за продажба на абонаментни карти с призива за нов рекорд за България. Както е известно, "сините" са в особено тежко финансово състояние и е много вероятно да трябва отново да се спасяват сами с феновете си.

Ето обръщението:
"Уважаеми левскари, в началото на кампанията за продажба на абонаментни карти е задължително да отправим призив към всички съпричастни привърженици на клуба. В предстоящия сезон очакваме най-голям брой левскари да закупят своето място на стадион "Георги Аспарухов"!

Обръщаме се и специално към всички бивши треньори, ръководители, играчи и служители с молба да се включат активно в кампанията. През изминалите години, те са постигали много успехи с личния си принос към клуба, но и са получили от синя България огромна обич, уважение, професионална реализация и обществено признание! Вярваме, че с примера си да бъдат всеки мач на стадиона сред нас - ще се сплоти още повече цялата ни общност!

За пръв път ръководството на ПФК Левски ще публикува пълен списък и ще изпрати лично благодарствено писмо до всеки бивш треньор, ръководител, състезател и служител! Вярваме, че техният жест и желание за съпричастност ще бъде последван от хиляди "сини" сърца, а в края на кампанията заедно ще отбележим рекорд за продаден брой сезонни абонаментни карти!

Изразяваме категорично несъгласие със злонамерения тон на всякакви публикации, интервюта и медийни изяви на уж "левскари", които, водени от изцяло лични мотиви и интереси, се опитват да създават интриги, напрежение или среда за размяна на обиди и иронични коментари. Повечето от тях нямаше да са известни и за съседите си, ако не бяха се докоснали през годините до Левски! За материалните им придобивки изобщо няма да отваряме тема, защото е недостойно да плюеш там, откъдето си получил толкова много! Хората очакват зложелателите на клуба да не пречат с целенасочени изяви на нормализацията на работата във футболния клуб, щом с нищо позитивно не искат да помогнат.

Милионите левскари у нас и по света знаят, че всяка помощ и подкрепа е безценна, когато е навреме. Настоящата кампания е с огромно значение за всички левскари по ред причини, които са свързани най-вече с финансовата ситуация в клуба. В този тежък период за нас е много важно да получим силна морална подкрепа и отново да покажем заедно, че "левскар да си братко е гордост, левскар да си братко е чест!".

Вашата подкрепа е безценна за нас!

Ваш, Наско Сираков", пише собственикът на Левски.

Картите са с цени между 105 и 330 лева, като в тези суми не влизат отстъпките за миналогодишни картодържатели.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!