Eмисия новини
от 00.00 часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

В "257 podcast"-а за личностно и кариерно развитие на БНР:

Конкурсите и победителите

„Ако можеш да посрещнеш Триумфа и Нещастието, но да можеш да се отнесеш по еднакъв начин с тези натрапници“ (Р. Киплинг)

✅ Познавате ли усещането да изрекат тържествено името ви от сцената като победител на церемония по връчването на награди?

✅ Откъде идва мотивацията за участие в конкурсни формати?

✅ Подготовката, емоцията, вълнението…

✅ Нужен ли е кураж да участваш?

✅ Кога си победител?

✅ Кое е важното?

Отговорите на тези въпроси, слушайте в новия епизод на отличения с PR Приз 2021 „257 podcast“ - подкаст за личностно и кариерно развитие.

Слушайте тук:   

Въз основа на личния пример и опит от участието си в конкурса на БДВО двете водещи - Катя Василева от Радио София и международният консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева - дават ключ за стойността на наградите и измеренията на успеха.

Пишете ни и вие на 257@bnr.bg за вашите победи, кураж и уязвимост. Питайте за всичко, което ви вълнува във връзка с личностното и кариерното ви развитие. 

Всички епизоди на „257 podcast" можете да слушате в:


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.