Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Sun Tribe Open Air” предстои този уикенд в парк „Росенец“

Дванадесетото издание на фестивала  „Sun Tribe Open Air” предстои този петък и събота. По традиция събитието се случва в последния уикенд на юли на поляната на парк „Росенец” в местността "Отманли".

Фестивалът е уникално за региона събитие, което събира артисти и публика от цялата страна и чужбина и съчетава различни форми на изкуство и спорт на открито. Концепцията му включва две тематични вечери като първата е посветена на алтернативни музикални групи в изпълнение на живо и DJ, а втората е изцяло под знака на електронния звук.

„На главната сцена ще свирят група „Таралеща“, също така и един реге изпълнител „Jahmmi Youth“ заедно с брас секция на живо. След това останалото време ще е запълнено с различни DJ от България, едни от най-добрите. На фестивалната зона ще има и втората сцена, на която ще е ориентирана единствено и само електронна музика“, разказа организаторът Мартин Стайков.

Освен музикалната програма ще има и щандове за различни ръчно изработени изделия. Мястото е изключително подходящо за къмпингуване. На поляната има изградени маси, огнища, подходящи места за палатки и терен за спортни дейности. 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна