Eмисия новини
от часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

„Топлофикация Перник” улеснява трудно подвижни клиенти

От тази седмица служител на „Топлофикация Перник” ще посещава по адреси трудно подвижни клиенти на дружеството, които желаят да сключат индивидуален договор за следващия отоплителен сезон и така да ползват отстъпки в месечните фактури за парно и топла вода. Посещенията ще се извършват по предварително обявен график.

Така и тези, които желаят, но нямат възможност да посетят Минна дирекция, ще могат да подпишат договори, според които ще плащат топлоенергията през новия отоплителен сезон на 11 равни вноски и една изравнителна.

Тази година абонатите на пернишката Топлофикация  със сключени индивидуални договори ще получават три процента месечна отстъпка, осем процента, ако платят авансово 11-те вноски и тридесет процента по-малко за изравнителна сметка. Условията са същите, както в предходните отоплителни сезони - сключен договор и плащане в срок. Крайната дата за подписване на новите договори е 9 октомври.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.