Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Депутатите очакват напрегнато заседание в последния си работен ден

Снимка: Виолета Ашикова

В последния работен ден на 46 – то Народно събрание пред БНР обобщение направиха депутатите от ГЕРБ -  Деница Сачева, Виктория Василева от ИТН, Ирена Анастасова от БСП и Антоанета Цонева от Демократична България.

„Честит 15 септември на всички учители и ученици, най-напред. А иначе аз лично не се гордея от това, което се случи в 46 – то народно събрание и се надявам при следващото да се сформира редовен кабинет и да се свърши смислена работа от него“, каза в "Преди всички" Деница Сачева.

„Не мога да кажа, че има някакво особено вълнение от края на този парламент, направихме това, което беше възможно, при тази конфигурация и ниво на диалог,. Надяваме се следващият парламент да има по-добро начало и далеч по-добър край“, посочи в "Преди всички"  Виктория Василева.

„И аз поздравявам учениците и учителите, но не мога да кажа, че днешният ден е вълнуващ за парламента“, каза в "Преди всички"  Ирена Анастасова. Разчитам да има все пак кворум днес и да работим“, посочи още Анастасова.

„Честит 15 септември и с пожелание за по-добра образователна услуга. Що се отнася до парламента, мисля, че ние политиците трябва да си научим урока. В този парламент и в предишния имаше доста уроци, и да си напишем добре домашните преди следващия. България се нуждае от управление, което стъпва върху мнозинството за промяна“, изтъкна в "Преди всички"  Антоанета Цонева.

Депутатите посочиха, че очакват напрегнато последно заседание.

Още по темата в звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!