Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 22 септември на Sofia Summer Fest 2021

5 дами разказват пътя си към успеха в благотворителен стендъп спектакъл

Снимка: answear.LAB

Няколко успешни жени ще разкажат пътя си пред публика в благотворителното комедийно шоу „Stand up for Sisterhood“ под режисурата на Стоян Радев.

Това ще стане на 22 септември от 20:00 ч. на сцената на Sofia Summer Fest 2021.

Само вижте кои са участниците:
Алекс Раева, певица и ТВ водеща; Красимира Хаджииванова, съосновател на платформата „Майко Мила“; Оля Малинова, управляващ партньор в Trastena Wines и създател на „Три жени на микрофона“ - формата зад най-големите стендъп спектакли в България; Гери Турийска, основател и собственик на „Пощенска кутия за приказки“; Пам Велидис, социолог, автор и модел.

Това са успешни жени – не само на пръв поглед. Но как са стигнали дотук? Проваляли ли са се някога? Отказвали ли са се? Има ли неща, в които не са успели, и какво са научили от провалите си?

„Идеята е да дадем храна за размисъл на тези жени, които в един или друг момент са се чувствали провалени, да им вдъхнем кураж и смелост“, обясни пред Радио София Красимира Хаджииванова.

Форматът е стендъп комедия, а не лекция, например, защото през смеха всичко много по-лесно се възприема, човек може да се отъждестви, приема и трудностите по по-лек начин.

Приходите от билети от шоуто, както и част от приходите от колекцията Girl Power на answear.LAB, ще бъдат дарени на каузата „Оле Мале“ – за майки на деца с увреждания и за Българския фонд за жените – за микрофинансиране на проекти.

Чуйте още по темата от разговора на Яна Спиридонова с Красимира Хаджииванова.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна