Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Международни хранителни изложения ще се проведат присъствено в София

Интер Експо Център
Снимка: iec.bg

Международните хранителни изложения „Месомания“, „Светът на млякото“, „Интерфуд енд Дринк“, „Салон на виното“ и „Булпек“ тази година ще се проведат присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки, съобщават от „Интер Експо център“ седмица преди началото на форумите.

До 28 септември хората, които искат  да посетят изложенията, могат да направят онлайн регистрация, която ще им даде право на безплатен вход.

На живо с гарантирано еднопосочно движение и минимална дистанция от метър и половина от 29 септември до 2 октомври в „Интер Експо център“ ще се съберат представителите на хранителния сектор за поредното издание на вече утвърдилите се на Балканите и в Югоизточна Европа бизнес форуми.

С цел безопасност на посетители и изложители е внедрена технологична система за управление на входящия и изходящия въздушен поток, система, която регулира и човешкия поток, осигурено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията, гарантират организаторите и допълват, че няма да изискват ваксинационни сертификати и PCR тестове. Изложенията ще се разположат на 16 хиляди кв.м. площ, а онлайн регистрацията гарантира безплатен достъп до тях.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна