Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подписка в плевенски села с искане за ремонт на път III-305

Иван Рангелов, кмет на село Садовец
Снимка: Латинка Светозарова

В плевенските села Садовец и Крушовица започва подписка, с която се настоява довършване ремонта на републикански път, премиващ през населените места. Недоволството си от опасната инфраструктура хората ще изразят днес със събиране в Крушовица.

Въпреки многото писма до институциите и до момента републиканският път остава в критично състояние, казва кметът на село Садовец Иван Рангелов. Става въпрос за републиканския път III-305, преминаващ през селото по маршрут Плевен-Тетевен, който е и свързващ път с АМ „Хемус“.

„Заедно с представители на селата искат да изразят своето становище по отношение на свършената работа на Агенция „Пътна инфраструктура“. Нямам отговор. Нося и двете писма, написах и до премиера писмо. Само ще има ей така едно недоволство, че не е свършен пътят до Крушовица. Възмущение от селата Садовец и Крушовица. Започна една подписка в двете села, че искаме да се изравни отсечката до Крушовица и да се направи пътят. Да се направи пътят проходим. Той е в незадоволително състояние и затова настоявам да дойде комисия“.

Снимка: Латина Светозарова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна