Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мис България в Радио Шумен

Шуменка е притежателка на короната на най-красивата неомъжена жена у нас. 17-годишната Сара Младенова заслужи титлата в конкуренция с 15 момичета и е „Мис България 2021“. 

Единадесетокласничката от СУ “Йоан Екзарх“ учи в паралелка с профил „Испански език“, но признава, че по-голямата й стихия е спортът. Сара е състезател по фехтовка в националния отбор, носител е и на спортни титли.

Определя се като дисциплиниран човек благодарение на спорта, който превръща в своя кауза през годината, в която ще носи короната на Мис България. 

Днес Сара Младенова бе в родния Шумен за първи път, след като спечели титлата. Преди обяд тя бе посрещната от кмета на Община Шумен Любомир Христов. Признава, че с нетърпение я очакват в училище, а междувременно трябва да се готви за Световна купа по фехтовка, която ще се проведе в Румъния на 4 и 5 декември.

Мис България 2021 Сара Младенова бе гост в студиото на Радио Шумен, а за успеха, за подиума на красотата, за мечтите и славата с нея разговаря Христина Димитрова.

Днес и кметът на Шумен Любомир Христов поздрави победителката в конкурса „Мис България 2021“ Сара Младенова. Той подари на момичето кристална статуетка с изображение на роза и букет цветя, като й пожела да бъде красива като тези цветя, да завърши успешно образованието си и да осъществи всичките си мечти.



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени