Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стоилов призова феновете в Хасково да спасят Левски

Снимка: БГНЕС

"С общи усилия всичко в клуба ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без привържениците няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски, ще се направи. Дори да играем с юноши Левски, няма да е по-зле от положението, в което сме в момента", каза старши треньорът на футболния Левски Станимир Стоилов на среща с феновете в Хасково.

"Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици и за да няма недомлъвки, клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите", акцентира наставникът на тима от "Герена".

Мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров обсъдиха проекта "Левски на левскарите" със "сините" привърженици от Хасково и региона.

Наско Сираков от своя страна допълни, че ако не вярва в успеха на идеята, няма да е на тази среща и също подкрепя създаването на това сдружение от привърженици на Левски.

Даниел Боримиров и Иво Ивков също изразиха подкрепата си към бъдещето сдружение. Всичките те отговаряха и на въпроси, задавани от привържениците в залата.

От Хасково ръководството и привържениците тръгнаха за Кърджали, където в 17:30 часа Левски играе с Арда в двубой от 16-ия кръг на Първа Лига. Фенмагазинът също се премести и час и половина преди мача ще бъде разположен пред сектора за гости на стадиона на Арда. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени