Eмисия новини
от 07.00 часа
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Семинари за млади предприемачи в Смолян

Снимка: Божидар Чолаков, БНР Кърджали

Обучителни семинари за млади предприемачи започват в Смолян, организирани от Сдружение "Младежки форум 21 век".

Обучителните семинари са по актуални въпроси на европейското и национално законодателство в областта на околната среда, зелената икономика, предприемачество и системите за управление на околната среда в предприятията от селското стопанство. Те са организирани в трансграничния регион и насочени към участници на възраст до 35 години и по-специално млади предприемачи в земеделието, собственици, управители или персонал на микро-, малки, или средни предприятия, регистрирани или работещи на територията на трансграничния регион с Гърция - областите Благоевград, Смолян, Кърджали и Хасково.

Студенти или ученици от ПГ в региона, предвид въведените противоепидемични мерки за присъствено участие в семинарите ще се допускат само участници, притежаващи валиден зелен сертификат за Covid-19.

Предвидена е и възможност за онлайн включване, за участие в семинарите е необходима предварителна регистрация чрез попълване на онлайн регистрационен формуляр.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Подкасти от БНР