Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Найден Зеленогорски: ДБ в Плевен продължава да работи макар и без спечелен мандат

Найден Зеленогорски
Снимка: Ани Петрова

"Демократична България - Обединение" в Плевен, макар и без спечелен мандат, ще продължи да работи по приоритети за региона. Това заяви водачът на листата Найден Зеленогорски, който посочи, че една от причините за резултата е липсата на партийни структури.

Без депутат остана „Демократична България – Обединение“ от Плевен, а водачът от гражданската квота на коалицията Зеленогорски заяви:

"Няма как да имаш между 1% и 2% в 5-6 от общините в Плевенска област и да разчиташ, че ще успееш. Очевидно е, че е необходимо да се работи по създаване на нови структури от политическите сили. Както знаете, аз присъствам като гражданско лице и мога да давам само някакви съвети, но общото ми впечатление е, че всичко което градим, градим на хора, с които сме работили десетилетия. И затова питам какво правим с новото младо поколение. Искам да ги амбицирам и тях да се потрудят малко по партийното строителство, защото ние доайените вече малко трудно можем да работим сред младите среди за създаване на структури".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени