Eмисия новини
от 21.00 часа
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Славко, хърватският чудодеец

Ели Кордева, Емил Янев, Славко Матанович
Снимка: Калина Станева

В епизод 445 „Трамвай по желание“ среща своята публика с биотерапевта и учителя, артиста на духовните науки Славко Матанович.

В първия ден на новата 2022 г. хърватският чудодеец Славко Матанович дава своите прозрения за своята втора родина България през следващите 12 месеца. Говори за биоенергията на нацията, обществото, отделни хора. За общото ни здраве в едно болно време.

Трябва да знаем, че освен нашето физическо тяло, което виждаме, ние имаме още енергийно тяло, наречено “аура”. Имаме и духовно тяло – знаем го като “Душа”. Така обяснява фундамента на своето учение Матанович. С биоенергия той лекува своите пациенти на всички тези три нива.

Да намерим себе си – това е основната задача в живота, казва универсалният лечител. Роден в Хърватия, първоначално той  е строителен предприемач. Но болест му помага да разбера, че материалният свят е преходен, а духовността е пътят, по който човек израства и намира себе си. И приема здравословното предизвикателство като свое мисионерско поприще, завършва образование и се дипломира като професионален бионерготерапевт. 

Към днешна дата той е официален преподавател по Биоенерготерапия във Факултета по интегративна медицина на Медицинския университет в Осиек. Вече като професор преподава на студенти по Програма за пожизнено образование, чрез метода на биоенерготерапията, провежда обучения и в чужбина. 

Кои сме, за какво сме тук? Отговорите дава хърватският чудотворец Славко Матанович.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.