Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Д-р Милен Врабевски:

"Intelligent music project" ще представи на Евровизия български рок на световно ниво

Вече всички знаят, че супергрупата "Intelligent music project" с фронтмен Рони Ромеро от "Рейнбоу" ще представи България на Евровизия. Те вече приключиха минитурнето из България, но им предстои амбициозна обиколка из много страни в Европа.

За него и за песента "Intention" е разговорът с д-р Милен Врабевски, създател на "Intelligent music project", автор на музиката и текста на парчето, избрано да ни представлява на престижната музикална надпревара.


Талантливият лекар и бизнесмен разкри стратегията си да представи сред първите българската песен за Евровизия пред публиката в останалите страни. Той изясни и как ще привлече зрителите от другите държави да гласуват за нас, след като знаем, че по регламента на състезанието вот от родината на изпълнителите е невъзможен.

От разговора с д-р Милен Врабевски, продуцент, поет и композитор, става ясно, че "Intelligent music project" и Рони Ромеро ще се раздават на сцените в цяла Европа, за да настроят зрителите на Евровизия да дадат гласовете си за здрав български рок със световен привкус.

Повече подробности – в звуковия файл.

Видеoто и снимките са предоставени специално за БНР от "Intelligent music project"


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна