Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Божидар Аврамов: Всички дадоха душа и сърце в тренировките, а това ме зареди

Двама от най-перспективните ни състезатели Николет Костова и Божидар Аврамов по таекуондо се завърнаха от международен лагер в Гърция, а след три дни целия национален отбор ще отпътува за лагер в Русия.



„Двата лагера протекоха прекрасно. На единия бях поканен, а на другия отидох по свое желание. Обстановката беше прекрасна. Имаше настроение. На лагера в Испания отидох през клубния  си отбор – „Рамус“, а на този в Гърция бях като член на националния отбор. Това което ме впечатли, беше приятелското отношение, което имаха. Отнесоха се прекрасно към нас. Харесах това, че всички се раздаваха докрай. Даваха душа и сърце, а това много ме зареждаше и ме накара и аз да се впиша в тази голяма общност“, сподели специално за БНР Божидар Аврамов.


„За мен лично първото състезание ще бъде на 5 и 6 февруари. Следващата седмица имаме държавно първенство. След това ми предстои силен турнира за Президентската купа в Албания. Като цяло от 5 февруари се очертават доста състезания – февруари има три, март има още две или три, април също има няколко. Май месец е европейското за мъже, юни месец продължават турнирите. Общо взето програмата е пълна“, завърши Аврамов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна