Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Специален епизод с участието на вдъхновяващи личности и бизнес лидери:

"257 podcast" празнува първия си рожден ден

Владимир Ампов -  Графа, Михаела Филева, бизнес лидери, представители на дигиталната индустрия и водещи комуникационни експерти се включиха в празничния епизод на подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР с автори журналиста Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева.





"БНР има богата традиция и много програми и предавания, които празнуват впечатляващи юбилеи. Но сега отбелязваме първия рожден ден на един изцяло нов медиен продукт, създаден да живее в дигиталното пространство. Той е реален и показва пътя, в който трябва да се развива БНР и посоката, в която трябва да насочи своите ресурси.

Темите в 257 podcast са изключително важни. Всички говорим за промяна, за промяна в държавата. Тя е съвкупност от всички нас. А в тази поредица става дума за промяна на личността, откъдето именно трябва да започнем. Затова смятам, че това, което правят Катя Василева и Кристина Крънчева е особено важно, и вярвам полезно за аудиторията", казва генералният директор на БНР Милен Митев.

Резултатът - бърза популярност и вдъхновяваща обратна връзка за отличения с PR Приз 2021 257 podcast, както в бизнес средите, така и сред хора, които се опитват да се вгледат в себе си, да преосмислят мотивацията и търсят начини да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена.

"Радвам се, че Катя Василева и Кристина Крънчева създадоха истински смислена поредица, която ни дава идеи как да бъдем по-добрата версия на самите себе си", казва за 257 podcast  Владимир Ампов - Графа.

"Вече година Катя Василева и Кристина Крънчева ни напомнят за силата на мотивацията по пътя за постигането на целите ни", добавя Михаела Филева.

"Продължавайте да сте точен ориентир за хората, които искат да се развиват. Да ги вдъхновявате да са смели, отговорни, открити, любознателни. Българският бизнес и българските предприемачи, настоящите и бъдещи бизнес лидери имат нужда от вас", смята Георги Руйчев - изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите.

257 podcast e "чудесна комбинация между радио хъс, бизнес чар и етикет" е мнението на комуникационния експерт Даниел Киряков, съосновател на Център за анализи и кризисни комуникации заедно с доц. д-р Александър Христов и Любомир Аламанов, който също признава, че е фен на подкаста.

"Продължавайте да опиянявате аудиторията с това, което правите" са пожеланията, които отправя към двете водещи по повод първия рожден ден на "257 podcast" доц. Христов.

"Усмивката, позитивният дух и професионализма са Вашата сила" е мнението на изпълнителния директор на IAB Bulgaria Надя Гогова.

Всички тях и още - каква е движещата сила, мотивацията и това, в което вярват Катя Василева и Кристина Крънчева – лично и емоционално те разказват, а вие можете да чуете в епизод 52 на подкаста.

От новия сезон през февруари всеки месец в подкаста за личностно и кариерно развитие ще има специален гост, който ще споделя личен опит, преживявания, предизвикателства и решения, които го движат напред. Това може и да сте вие, стига да имате подходяща лична история, която да вдъхновява, приземява, окуражава. Опишете я на 257@bnr.bg, за да я разкажем.

Всички епизоди можете да намерите в платформите:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна