Eмисия новини
от 20.00 часа
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Временно спират водата в няколко столични квартала

Водата спира в части от кв. "Горубляне", центъра на София, с. Лозен и кв. "Манастирски ливади"

Снимка: Pixabay

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Самоковско шосе“, кв. „Горубляне“, на 16 май 2022 г. се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на живеещите в района на: кв. „Горубляне“

- ул. „Самоковско шосе“ от бул. „Цариградско шосе“ №116 (Бензиностанция ОМВ) до ул. „Самоковско шосе“ №115

- бул. „Цариградско шосе“ № 357 - хотел „Монтесито“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ на кръстовището в ул. „3-ти май“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“ водоподаването ще спре 09.00 до 21.00 часа и на живеещите в района на:

- ул. „ Оборище“ от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“

- ул. „Кракра“ от бул. „Янко Сакъзов“ до ул. „Оборище“

- бул. „Васил Левски“ от ул. „Шипка“ до ул. „Оборище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище“ на кръстовището в ул. „Кракра“.

На 16 май 2022 г., във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Самоковски път“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 17.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

- ул. „Св. Св. Кирил и Методий", ул. „Кайгана“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Люляк" и ул. „Черковна“

- ул. „Искра“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Янко Панайотов"

- ул. „Шишивар“ от ул. „Св .Св. Кирил и Методий“ до ул. „Ралица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод по ул. „Ралевица“, кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на живеещите в района на:

- ул. „Българска легия“

- ул. „Бяло поле“

- ул. „Мастор Миленко Радомирец“

- ул. „Ралевица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ на кръстовището с ул. „Българска легия“.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.