Eмисия новини
от 06.00 часа
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Нова награда за "257 podcast" на Радио София

Отличието е в категория "Комуникационен проект на медия" в конкурса "PR Приз 2022"

Кристина Крънчева и Катя Василева на награждаването

Ново отличие за подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР получиха авторите му - журналистът от Радио София Катя Василева и международният консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева. Аудио поредицата беше отличена за втора поредна година с PR Приз на БДВО, отбелязвайки своя растеж и развитие в полза на аудиторията.

"257 podcast" е проект, който има потенциал да донесе големи промени в обществото. Пример за отлична комуникация, зад който стои много ентусиазъм", коментира доц. д-р Александър Христов и.д. председател на БАПРА и член на журито.

"Отличието е още едно доказателство, че БНР е обществената медия със съдържание в полза на хората, от всяка точка, винаги близо до своята аудиторията, чрез всички комуникационни канали. Наградата е за всички, които ни слушат и за тези, които се включват като герои в епизодите със своя пример", каза Катя Василева.

Сред гостите в епизодите са както бизнес лидери (представители на Българския форум на бизнес лидерите, Съвета на жените в бизнеса, дигиталния бранш), големи имена в изкуството и на музикалната сцена (Графа, Михаела Филева, Стефан Щерев, Иглика Трифонова), така и хора, опитващи се да се вгледат в себе си и търсещи начини за личностно и кариерно развитие във всяка сфера.

В конкурса "PR Приз 2022", който отличава най-добрите комуникационни кампании в България участваха 78 проекта в 14 категории. Това са единствените български награди, в които публичното представяне на проектите пред жури от водещи професионалисти е ключово.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.