Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Плевен издирват 22-годишен студент, който е в неизвестност от 5 юни

| обновено на 17.06.22 в 10:48
Снимка: архив БНР

В Плевен издирват 22-годишен студент, който е в неизвестност от 5 юни. Родителите очакват бързо съдействие от полицията.

Молбата е отправена чрез фейсбук страницата на майката Вася Манолова. Сигнал е подаден и в МВР.

В обръщението за помощ се казва, че синът на семейство Манолови Симеон Светозаров Манолов, на 22 години, студент в НБУ, е в неизвестност от 5 юни 2022 година.

За последно е отседнал в хотел "Изи" София, на 7 юни 2022 г напуска територията на България с чартър, изпълняван от Balkan Holiday, до Бодрум, Турция. На 14 юни 2022 г. чартърът се завръща без момчето.

Още същия ден го обявяват за изчезнал в Плевен. На 15 юни 2022 г.  е обявен в София в Трето Районно управление на МВР.

Майката Вася Манолова:

"Това, което съм разбрала е, че от хотела не бяха изискани записите от камерите. Има записи на камерите с момичето, с което е напуснал последно хотела. И нямаме информация дали със същото момиче е напуснал страната ни е заминал за Бодрум. И от всички пътници знаем, че Симеон Манолов не се е върнал със съответния чартър. Нямаме контакт с него. Обръщаме се с молба всички, които имат информация, да се обърнат към компетентните органи, за да помогнат на разследването и намирането".

Всички, които могат да съдействат на разследването или имат информация за лицето, да се свържат с 0898702573 и 0889217602 (родителите на Симеон).

Снимката е предоставена от майката Вася Манолова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени