Eмисия новини
от 08.00 часа
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

СЕМ прие единодушно 6-месечния отчет на генералния директор на БНР

Милен Митев
Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Единодушно, с 5 гласа "за", Съветът за електронни медии прие отчета на генералния директор на БНР Милен Митев за периода ноември 2021 - април 2022 г.

Пред регулатора генералният директор обяви, че Националното радио стои стабилно, като запазва първо място по обществено доверие.

"Продължаваме да полагаме усилия в нашите програми да се чуват всички гласове, да създаваме предавания, които интересуват всички групи и членове на обществото. През този период един от основните ни акценти беше да засилим присъствието си в интернет и социалните медии, направихме една административна реформа и създадохме дирекция "Дигитални програми", което ни даде възможност по един друг и централен начин да планираме всичките си нелинейни медийни услуги и съдържание", заяви Милен Митев.Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.