Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станимир Стоилов: Хамрун е напълно равностоен на Левски

Станимир Стоилов
Снимка: БГНЕС

Хамрун Спартанс е напълно равностоен отбор на Левски, заяви старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов преди мачовете от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той добави, че няма намерение да прави големи промени в състава и така носителите на Купата на България най-вероятно отново ще излязат с 3-4-3.

"Направихме обстоен анализ на отбора. Те са напълно равностойни на Левски. Този отбор има най-доброто финансиране в Малта и с играта от първите два кръга са напълно заслужено в третия квалификационен кръг", заяви Стоилов на пресконференция преди мача.

"Останах с отлични впечатления от Хамрун. Имат технични и комбинативни футболисти, които играят открит, агресивен и атакуващ футбол. В последните два мача дори надиграха Мостар. За мен това е абсолютно равностойна двойка и който направи по-малко грешки и играе по-умно, той ще продължи напред.

"Нямам намерение да правя размествания в състава, тъй като имаме положителни резултати. Ивелин Попов още не е готов, но скоро ще започне да тренира с отбора. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна