Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отвориха едната лента на пътя Бургас - Малко Търново, шестима са в болница след тежка катастрофа (обновена)

| обновено на 02.10.22 в 09:42
4
Снимка: Радио Бургас

Пътят за Малко Търново е отворен в едната лента, след тежката катастрофа между два леки автомобила, която стана рано тази сутрин, съобщиха от полицията. Наложи се движението да бъде пренасочвано по обходен маршрут за няколко часа.  

 В  04.30 ч. е получено съобщение за челна катастрофа по пътя Бургас - Малко Търново / в района около Младежко/. Лек автомобил, с румънска регистрация, с който в посока Малко Търново се придвижвали мъж и жена / румънски граждани/, поради загуба на контрол след значително странично просуркване в крайпътни храсти и вероятно получена неизправност във фаровете на колата, се блъска в правомерно движещия се в собствената си пътна лента в посока Бургас лек автомобил “Пежо”, с бургаска регистрация. В него са пътували семейство / мъж и жена/ с две деца. 

В болница са откарани : майката с двете деца и двамата румънци. До приключване на огледа и отвозване на двата автомобила пътят за Малко Търново, респ. Турция остава затворен след с. Крушевец. Като обходен маршрут се използва пътя през с. Визица.

В областната болница в Бургас са откарани шестима пострадали, като трима са с различни ортопедични травми, всички са стабилни, каза за БНР Бургас говорителят на УМБАЛ Юлия Андреева. Предстоят операции за двама от ранените. Едното от двете пострадали деца вече е с гипсиран крайник. Предстои да бъдат настанени в ортопедия и неврохирургия, казаха от здравното заведение.  


Снимки: Радио Бургас

По публикацията работи: Стефка Бакърджиева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени