Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови бизнес възможности предлага сезон 10 на 9Academy

Снимка: Луиза Лазарова

Професионално, личностно развитие и нови възможности очакват бъдещите участници в сезон 10 на една от първите бизнес академии у нас. 9Academy отново предлага шанс на всички хора, търсещи развитие и контакти в кариерен план. В дигиталния формат на Академията може да участва всеки, като крайният срок за записване е 9 октомври 2022 г.

В рамките на три месеца и половина, участниците ще получат нови знания по Предприемачество, Реклама, Маркетинг, ПР и продажби, Право, Човешки капитал и Управление, Финанси и Счетоводство, Технологии и дигитални инструменти за бизнеса и Социална ангажираност и устойчивост.

„Най-голямото ни постижение е, че вече имаме общност от над 450 души, които се простират в целия професионален спектър. Ние оптимизирахме програмата, отново ще бъде онлайн. Отново се фокусираме върху деветте кръга на бизнес познанието, но ще бъде оптимизирана като брой обучения и отново залагаме, че всеки от страната може да се включи“, каза в предаването „Ритъмът на столицата“ Кристина Димова от 9Academy.

Тя добави, че менторите в отделните модули са едни от най-успешните предприемачи в България.

„Лекторите са добре познати лица, като Георги Малчев, Христо Попов, Александър Христов, Сава Бобчев и много, много други. Над 20 обучители имаме през сезона“, каза Димова.

9Academy ще даде и 2 стипендии, които покриват 80% от таксата за участие и 3 стипендии, покриващи 50% от таксата за участие.

Подробности можете да чуете в звуковия файл.

По публикацията работи: Полина Начева

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени