Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бохо стилът властва в булчинските и официалните рокли (ГАЛЕРИЯ)

Тенденциите в булчинските рокли представи третото сватбено изложение в Бургас Grand Wedding Expo. За първи път традиционното ревю, което е кулминацията на програмата, показа освен булчински рокли и официални тоалети.

Младоженките избират основно между два силуета - принцеса и русалка. Актуалното при роклите в бяло посочва сватбеният агент и представител на световен бранд за България Силвия Танева:

"Дизайнерите акцентират на дълбоките V-образни или сърцевидни деколтета, те са изключително предпочитани. Голите гърбове или такива, които са покрити с нежен телесен тюл, върху който е апликирана дантела, имитираща ефекта на татус, също се наблюдават в новата колекция. Падналите презрамки и изобщо роклите в бохо стил също са тенденция."

Сватбите в Бургас са предимно на открито, край морето и бохо декорацията е много подходяща. Това ще бъде и водеща тенденция за сватбен сезон 2023 година, прогнозира управителят на сватбена агенция.

Пищно ревю показа освен серия булчински рокли и колекция, която "облича" куми, майки и гостенки в сватбения ден. Тя е актуална и с поглед към предстоящите декемврийски празници - фирмени партита, Нова година, подчерта Силвия Танева:

"Бохо акценти има и в официалната колекция. Рокли, които са изработени и с пера-много предпочитано и харесвано. Цветовете тази година са кралско синьо, всички нюанси на златното, вечната класика черно и червено, емералд."

Повече чуйте в звуковия файл.  

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна