Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Годишни награди за професионални постижения в областта на туризма: Кои са най-добрите хотели и ресторанти?

Снимка: БХРА

По традиция Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ организира отличаването на най-добрите хотели и ресторанти, членове на асоциацията по време на тържествена церемония „Годишни награди за професионални постижения в областта на туризма“.

Тази година официалната церемония по връчването на 27-те Годишни награди за професионални постижения в областта на туризма на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за 2022 година ще се състои днес от 19.00 ч. в град София, Гранд хотел Милениум, в балната зала на втория етаж.

БХРА е учредител на Балканския алианс на хотелиерските асоциации /БАХА/. В официалната церемония по връчване на Годишните награди ще участва президента на БАХА и представители на балканските асоциации, членове на БАХА.

Всяка година, от 1996 година насам, вече 27 години БХРА избира имената на тези мениджъри и собственици в туризма, които са част от най-успешното предприемачество и, които са реализирали най-големите инвестиции в този бизнес.

На тази церемония се връчват и награди на общини със сериозен принос в развитието на туризма.

В изминалите трудни за българския туризъм години е още по-важно да отличим местата и хората, които предложиха добро качество и доказаха на българските туристи, че у нас има хотели и заведения, които заслужават тяхното внимание и време. Собственици и персонал полагат огромни усилия да предложат на своите гости качествен и сигурен продукт.

Покана за участие в церемонията е отправена и към водещи имена в българския туризъм – членове на БХРА, представители на държавната и общинските администрации, на неправителствените организации в туризма, представители на водещи печатни и електронни медии.


По публикацията работи: Екип БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна