Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ученици с дарение за Дома за възрастни хора в Благоевград

По повод Международния ден на доброволеца ученици от Професионалната гимназия по икономика в Благоевград посетиха Дома за възрастни хора в кв. „Струмско“. Младите хора направиха дарение, осигурено със събрани от тях средства. Инициативата на учениците от икономическата гимназия бе организирана от ръководството на учебното заведение и библиотеката към НЧ "Никола“Вапцаров“ в кв. „Струмско“. 

Ученици от девети и десети клас на Професионалната гимназия по икономика заедно с тяхната преподавателка по философия Милена Методиева зарадваха обитателите на Дома за възрастни хора и стоплиха сърцата им с мили думи и с желанието им да помагат.

Възрастните обитатели на дома бяха очаровани и с нетърпение очакваха младите хора, за да се срещнат с тях.

Учениците почерпиха своите домакини с погача и вкусни плодове, а тяхната учителка Милена Методиева поздрави всички, които се събраха, за да посрещнат своите гости.

Библиотекарят Татяна Браткова е доброволец във формирование „Георги Измирлиев“ към община Благоевград. Тя поздрави всички с празника – Международния ден на доброволеца и изрази задоволството си от ентусиазма на учениците, които направиха дарение на социалното заведение. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна