Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Няма затворени пътища в областите Варна и Добрич

Снимка: БГНЕС

Пътните настилки са мокри и проходими при зимни условия. Няма затворени пътища на територията на Област Варна. Почистват се пътищата Провадия - Дългопол, Провадия - Ветрино, Суворово – Ветрино, съобщиха за Радио Варна от Областно пътно управление - Варна.

Нормална, при зимни условия е обстановката и по пътищата в Област Добрич. 14 почистващи коли са на терен, предстои още 4 да се включат в обработването на пътищата в областта, съобщиха от Областно пътно управление - Добрич .

Сняг вали в областите Бургас, Варна, Враца, Габрово, Ловеч, Кърджали, Плевен, Смолян и в районите на проходите „Предел“, „Шипка“ , „Петрохан“ и Витиня. 

От Пътната агенция предупреждават да бъдете внимателни зад волана и да не тръгвате на път без подготвен за зимните условия автомобил.

Всички пристигащи полети до летище Варна са кацнали навреме, съобщиха от аеропорта и добавиха, че полетът в 6.10ч. за Франкфут се очаква всеки момент да бъде извършен по график.

Пристанище Варна работи нормално. 

Няма сигнали за материални щети вследствие на вятъра през изминалата нощ, съобщиха оперативните дежурни в Община Варна и Община град Добрич. 

По публикацията работи: Нина Милошевич
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна