Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Днес, 23 март

Избират най-красивата омъжена бургазлийка в конкурса "Мисис Бургас 2023"

Каузата, която ще бъде подкрепена този път е свързана с кърменето

Социалната кауза, която ще бъде подкрепена от конкурса "Мисис Бургас" тази година е свързана с кърменето. Ще бъдат закупени и поставени на няколко места в морския град специални пейки за майки - кърмачки. Това е и кампания на националния конкурс "Мисис България", съобщи Ваня Кирова, организатори  и лицензиант на конкурса за Бургас.   

"Десет чаровни дами от 24 до 47 години ще се борят за престижната титла за най - красива омъжена бургазлийка. Победителката и подгласничките в конкурса ще представят града на международен и национален конкурс за красота за омъжени жени. Участничките, претендентки за короната, ще дефилират в три етапа на конкурса. В първи и втори тур дамите ще представят новата колекция на известна модна фирма за облекла. Във финалния, трети тур на конкурса участничките ще заблестят в дизайнерските вечерни рокли на талантливата бургазлийка Мария Диомова. За невероятната хореография и отлично представяне на участничките ще се погрижи Нели Вакъфова." 


Невероятните балерини от „Балетна школа за принцеси- Бургас“ ще бъдат част от тазгодишното издание на конкурса за красота. Балетната школа за класически балет е водеща, не само в Бургас, а в цялата страна. Неин ръководител е прима балерината Даниела Туртуманова. „Балетна школа за принцеси- Бургас“ е отличена с престижната награда „Танцова школа на годината“ за 2022 г., а възпитаничките на школата представят достойно морския град на национални и международни конкурси, които до този момент печелят с отличия. Тези прекрасни таланти на Бургас ще озарят сцената на конкурса Мисис Бургас 2023 г и ще допълнят блясъка на модното събитие. 


Организаторите обещават, и тази година, Мисис Бургас да се превърне в най- бляскавото събитие в морския град.

Ако желаете да сте сред гостите на бляскавата церемония, може да заявите своето желание и да разберете повече подробности в официалната страница на Мисис Бургас във фейсбук. Конкурсът ще се проведе на 23 март в хотел "България".. 

повече може да чуете в звуковия файл:
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени