Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шофьорите да внимават по пътя за Маказа в района на Великденче

Снимка: БГНЕС

С повишено внимание трябва да се шофира в района на село Великденчи по първокласния път за ГКПП Маказа и Гърция. Там се подменят мантинели, но не са поставени обозначителни знаци, които да предупреждават водачите. Това съобщи слушател на Радио Кърджали, който пътува тази сутрин в участъка. Пътят е със завои и видимостта е намалена, възможни са инциденти, коментира нашият слушател.

По данни на Агенция "Пътна инфраструктура" ремонтни дейности в област Кърджали се извършват по третокласния път Джебел – Мишевско – Синчец – (път Ардино – Бойно) от км 1+000 до км 8+000. Там се ремонтира асфалтовата настилка и е необходимо повишено внимание при шофиране. Ремонтът ще продължи до 31 май.

От АПИ напомнят, че движението по път III-508 Джебел – Рогозче – Фотиново в участъка Самодива – разклон Стоманци от км 17+700 до км 20+700 е ограничено в двете посоки поради свлачищни процеси. Движението се регулира от пътни знаци. Обходният маршрут е по път I-5 разклон Джебел – Върбен, по път III-867 Хаджийско – разклон Стоманци и обратно.

Движението по път III-592 Момчилград – Подкова в участъка разклон Багрянка – Прогрес от км 1+800 до км 2+200 е ограничена за МПС над 3,5 тона поради намален габарит на мостово съоръжение.

Обходният маршрут е по път II-59 Момчилград до главен път I-5, по път I-5 Върхари – Садовица – Загорско – Върбен, по път III-592 Подкова – Прогрес и обратно. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени