Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР-Бургас празнува рождения си ден с творческа работилница с пясък

| обновено на 31.05.23 в 08:16

Познавате ги отлично с творбите им на бургаския плаж-свободните артисти Пол и Реми Хогард, които преобразяват ивицата с впечатляващи композиции от пясък за радост на малки и големи. 


БНР-Бургас и двамата креативни автори ще отправят специален поздрав към бургазлии и гостите на града по повод 11-годишнина на обществената медия. Атрактивният пърформанс ще е днес на Северния плаж до моста. 


Работата на влюбените в Бургас артисти може да бъде наблюдавана през целия ден, а след 16 часа очакваме и най-малките за творческа работилница с Пол и Реми. Извайте заедно с тях своите мечти от пясък на рождения ден на радиото! За целта си носете кофички и лопатки. Плажното парти ще бъде гарнирано с много музика и сладки изненади.

Ще ни откриете до Baywatch bar на плажа до Моста.

Продължава и една дългогодишна традиция-31 май отново е обявен за Ден на отворените врати в БНР-Бургас. От 11 до 18 часа може разгледате студиата, редакциите и уникалната сграда на улица „Филип Кутев“ 2, която е паметник на културата. Може да пробвате стола на водещия и лично да усетите магията на радиото.

Заедно сме в делника-да споделим и празника! 




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна