Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГЕРБ: Моделът "Николов" трябва да се приложи на национално ниво

Официално-кметът на Бургас Димитър Николов е водач на регистрираната преди минути листа на коалиция ГЕРБ-СДС за 2-ри МИР-Бургас. Моделът "Николов" трябва да се приложи на национално ниво, поясни изборът областният лидер Иван Алексиев:

"Основната цел е след тези избори България да има стабилно правителство с първа политическа сила ГЕРБ-СДС, за да може всичко, което поемаме като ангажимент да го изпълним и по този начин да гарантираме на хората спокойствие и сигурност в личния животи работата, спокойствие и сигурност за децата на България, а основният гарант да се случи всичко това е нашият водач Димитър Николов. Настъпил е моментът той да излезе от рамките на Община Бургас и да покаже моделът на Община Бургас, който е и модел за област Бургас, че трябва да се случи и в държавата."

Бургас е малък модел на България-идеята разви Любен Дилов-син. Издателят е трети в листата:

„Всички големи политически сили на национално ниво са представени в местната политика. Начинът, по който Димитър Николов общува с хората и строи политиката, я прави възможно най-истинската и най-полезната в момента за България.“

По никакъв начин няма да откраднем Николов на бургазлии, на много места има такива успешни модели, които присъстват в листите, добави Дилов.

Относно кампанията енергийният експерт Жечо Станков, който е втори в листата, посочи:

„Както винаги коалицията ще провежда изцяло позитивна кампания. За всяка една община имаме проекти, които е представим. Искаме да върнем държавата към нормалността, да се приключи с това безвремие.“

Следващите в листата са досегашните депутати Галя Желязкова и Андрей Рунчев. Шести е предприемачът, който бе кандидат за кмет на Созопол, Станислав Губеров. От коалицията регистрираха пълна листа от 28 имена.
Ето и пълната листа:
1. Димитър Николов;
2. Жечо Станков, енергиен експерт;
3.Любен Дилов, издател;
4. Галя Василева, мениджър;
5. Андрей Рунчев, икономист;
6. Станислав Губеров, предприемач;
7. Стоян Яков, инженер технолог;
8.Дечо Коешинов, треньор по баскетбол;
9. Вежди Орманов, предприемач;
10. Атанас Пъчков, предприемач.

По публикацията работи: Петя Янакиева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени