Супер рок групата Saint Electrics

Атрактивните музиканти Мирослав Иванов (китари, вокали, кийборд), Гриша Георгиев (водещ вокал и бас) и Деян Драгиев - Даката (барабани) имат богата творческа история. Те са сред най-търсените, респектиращи и вдъхновяващи музиканти на българската сцена, с активно присъствие в клубния и концертен живот. Свързвани са с емблематични за българската музика формации - “Сафо”, Metaфormoзa, Funkalero, "Портокал", "Матакка", Panican Whyasker и Babyface Clan.

Мирослав Иванов има издаден авторски инструментален албум. През 2008 г. тримата музиканти сформират групата, но стилът и идеите им се реализират през 2014 г. Saint Electrics е уникална супер група, която свири съвременен, модерен рок.

На 48-ото издание на конкурса за нови български песни "Пролет 2017" на БНР тя бе сред финалистите с песента Locked in this town. Селекционният екип от музикални редактори и продуценти в БНР избра пауър триото да представи България на престижния европейски фестивал Eurosonic Noorderslag в Грьонинген, Холандия, в началото на януари 2018 година. Техният концерт беше излъчен по две европейски радиостанции. Музикантите се радваха на огромен интерес от страна на публика и специалисти.

Дебютният албум на Saint Electrics - Keep Me Calm, е представен в края на 2017 година, непосредствено преди участието им в Грьонинген. Песните са записани в читалището на родния град на Гриша - Харманли. Тонрежисьор на аудиопродукцията е Константин Райдовски – колега от БНР, Господин Господинов - Гепи е мастерирал записите. Синглите Burning Bitter Sour Romance, Locked in this town се радват на фенове в България и цяла Европа.

Едноименната песен Saint Electrics има уникален клип, режисиран от Поли Герасимова.

Saint Electrics имат сериозни участия в летни музикални фестивали, а наесен ще се направят първото си Европейско турне в Полша и Германия. Всички, които искат да станат свидетели на тяхната невероятна рок енергия, могат да ги чуят и видят на Радио парк феста. На живо Миро, Гриша и Даката са истинска музикална атракция. Бъдете част от тяхната стихия.