Легендата Влатко Стефановски

Един от най-атрактивните състави на БНР -  Биг бендът с диригент Антони Дончев участва във второто издание на „Радио парк фест“ с най-успешния за сезона концерт. Солистът Влатко Стефановски – легенда на македонската музика - е любимец на меломаните и на непредубедените слушатели в  България.

През ноември 2017 година Първо студио на БНР не можа да събере всички ценители, които искаха да видят и чуят първия концерт на виртуозния китарист с джаз състава на БНР.  В програмата бяха включени само пиеси на Влатко Стефановски, аранжирани за Биг бенд. Атрактивната програма беше оценена не само от публиката, но и от специалистите. Биг бендът и македонският музикант бяха поканени на блус фестивала в Благоевград. „Цветовете и звуците“ от есента се пренесоха в друг сезон и друг град.

Сега, в началото на лятото, Голямата поляна в Южния парк ще бъде мястото, където всички, които не успяха да чуят концерта в Първо студио и онези, които обичат еклектиката в музиката, ще бъдат възпламенени от впечатляващите умения и позитивната енергия на един от най-атрактивните балкански китаристи.

Влатко Стефановски и Биг бендът вече имат своя съвместна история, която ще продължи да се пише и на концерта на 16 юни с най-популярните композиции на китариста Zrelo je zito , Jovano, Jovanke, Gipsy Song /И наяве, и насон/, Kalajdjisko oro, Cukni vo drvo.

Елате, чуйте, вижте и се насладете на зареждащата енергия - рок, джаз и етно музика, поднесени с удоволствие от невероятните музиканти от бенда с диригент Антони Дончев.

Съпреживейте завладяващата енергия на виртуозния и атрактивен китарист Влатко Стефановски.