Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Концертът на Елтън Джон в София се отлага за 13 юни

Според официално съобщение на мениджмънта на Елтън Джон, обявеният за 6 юни концерт на артиста в София ще се състои седмица по-късно – на 13 юни (неделя). Промяната в дата се налага по логистични причини. Мястото на събитието остава непроменено – столичния стадион Локомотив, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. В 20:00 ч. променената датата на концерта ще бъде публикувана на официалния сайт на сър Елтън Джон – www.eltonjohn.com. Билетите закупени за шоуто в София с дата 6 юни ще важат за новата дата на концерта без презаверяване. Концертът на Елтън Джон се очертава да бъде едно от най-грандиозните музикални събития на 2010 година. Интересът към събитието е огромен. Все още има ограничени количества билети за шоуто, които могат да бъдат закупени на цени 150 и 100 лева за седящи и 60 лева за простоящи места от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Още от категорията

Александра Иванова преди участието си в "Софийски музикални седмици"

Ако разгледате концертните ѝ програми, непременно ще ви направят впечатление две неща – множеството премиери и неизменното присъствие на произведения от съвременни автори – български, а през последните години и чуждестранни. Александра Иванова споделя,..

публикувано на 24.06.22 в 13:45

Целуни ме вчера

ˮЦелуни ме вчера“, една от най-новите песни в репертоара на Георги Христов, събира няколко изключително талантливи български творци. Продуцент и вдъхновител е Игор Марковски, който през последните години осъществи прекрасни кратки музикални филми, някои..

публикувано на 20.06.22 в 09:05

Произведение на Румен Бояджиев-син ще се изучава в Ню Йорк

"Пролетен Квинтет" за дървени духови инструменти става задължителен за учебната и конкурсна програма на най-реномирания музикален университет на САЩ, а именно Джулиард скуул в Ню Йорк. Това стана известно от пост на композитора Румен Бояджиев-син в..

публикувано на 18.06.22 в 10:35