Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Концертът на Елтън Джон в София се отлага за 13 юни

Според официално съобщение на мениджмънта на Елтън Джон, обявеният за 6 юни концерт на артиста в София ще се състои седмица по-късно – на 13 юни (неделя). Промяната в дата се налага по логистични причини. Мястото на събитието остава непроменено – столичния стадион Локомотив, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. В 20:00 ч. променената датата на концерта ще бъде публикувана на официалния сайт на сър Елтън Джон – www.eltonjohn.com. Билетите закупени за шоуто в София с дата 6 юни ще важат за новата дата на концерта без презаверяване. Концертът на Елтън Джон се очертава да бъде едно от най-грандиозните музикални събития на 2010 година. Интересът към събитието е огромен. Все още има ограничени количества билети за шоуто, които могат да бъдат закупени на цени 150 и 100 лева за седящи и 60 лева за простоящи места от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

JazzBoree

"Дос, дос, Доне ле"– български фолклор и джаз в дебютния сингъл на JazzBoree

Новата етноджаз формация JazzBoree прави силно впечатление още със своя дебютен сингъл "Дос, дос, Доне ле". Познаваме Савина Пламенова като фолклорна певица, която обича и джаза. Участвала в различни популярни народни ансамбли, в последно..

публикувано на 10.04.24 в 10:15

"Как мразя"– нова песен от проекта "Пеещи артисти"

Най-новата, 36-та поред песен от проекта "П еещи артисти " на продуцента Игор Марковски е със заглавие "Как мразя". Певицата Мариана Попова е сред плеядата популярни лица от българския артистичен свят, които изпълняват написани специално за тях..

публикувано на 09.04.24 в 10:15
Кристофър Галовски, Емил Димитров – син и адвокат Христина Георгиева на заседание по делото.

Съдът защити авторското право върху песента "Моя страна, моя България"

Окръжният съд в Плевен реши, че е е нарушено авторското право на Емил Димитров - син, заради неразрешено използване и преработка на песента "Моя страна, моя България". Изпълнението в нарушение на Законаза за авторските и сродните права бе публично..

публикувано на 08.04.24 в 13:04