Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

В света на талантливия Кристиян Григоров – Крис

Кристиян Григоров - Крис е 14 годишно момче с уникален глас и с голямо сърце. Той участва в различни благотворителни инициативи и спечели публиката с песните си и с мъдрите си думи. Крис е незрящ, тежко заболяване на костите го приковава в инвалидна количка, но това не може да го спре да слуша музика, да пее, да чете различна литература, да пише книги, да учи, да се развива.
По публикацията работи: Елена Цветкова

Още от категорията

Дебют за Соня Йончева в Япония под диригентството на Найден Тодоров

Дебют на сцената на престижната зала "Бунка Кайкан" в Токио днес (2.07) има световноизвестното българско сопрано Соня Йончева . Оперни арии от Винченцо Белини, Джузепе Верди и Джакомо Пучини ще звучат под диригентството на маестро Найден Тодоров...

публикувано на 02.07.22 в 09:25
Снимка: предоставена от организаторите

Зорница Иларионова за концерта си с Плевенска филхармония под диригентството на Йордан Камджалов

Плевенската филхармония отново гостува на софийска сцена, този път с концерт в рамките на Международния фестивал "Софийски музикални седмици" на 29 юни. Под диригентството на Йордан Камджалов ще прозвучат сюита "Жар птица" от Стравински и Концерт за..

публикувано на 29.06.22 в 10:44

Александра Иванова преди участието си в "Софийски музикални седмици"

Ако разгледате концертните ѝ програми, непременно ще ви направят впечатление две неща – множеството премиери и неизменното присъствие на произведения от съвременни автори – български, а през последните години и чуждестранни. Александра Иванова споделя,..

публикувано на 24.06.22 в 13:45