Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

„Какво се случва с любовта?” – втора книга на Стела Даскалова

Стела Даскалова
Снимка: архив

© Снимка: личен архив

„Какво се случва с любовта ти, приятелю?” – така започва втората си книга семейният консултант и детски педагог Стела Даскалова. Книгата се появи преди броени дни на книжния пазар и е своеобразно литературно продължение на дебюта й от 2011 година – „Всичко започва от детството”. Защо попадаме в капаните на нашите убеждения и как може да се освободим от тях, кои са най-честите мъжки и женски грешки в изграждането на една връзка и защо компромисите са вредни и нездравословни в отношенията ни с другите? – това са само част от въпросите в новата книга, на които Стела дава отговор от позицията си на специалист и съпруга от повече от 25 години. Тя е категорична, че основната мисия на любовта е да ни създава трудности, чрез които израстваме като личности и се учим по-мъдро да даваме и получаваме нежност. Всички причини да твърди това, Стела Даскалова обяснява в интервюто, което даде за Радио България. Официалното представяне на книгата „Какво се случва с любовта?” е на 25 юни от 18.30 часа в „Студио 5”, където лично ще можете да задавате въпроси към авторката.
По публикацията работи: Весела Кръстева

Още от категорията

Христо Шопов представя на турне в Северна Америка „Не е за телефон“

От Чикаго започва турнето на актьора Христо Шопов в Северна Америка. Театралният салон  в предградието Елк Гроув беше пълен в очакване на моноспектакъла "Не е за телефон", предава кореспондентът на БНР Елена Цанева. Авторите са Лиза Шопова и Елин..

публикувано на 15.01.23 в 15:44
Откриване на Яворови дни 2023

Яворови дни в Чирпан

С поредица от инициативи родният град на големия български поет и деец на освободителното движение в Македония Пейо Яворов отбелязва 145-ата годишнина от неговото рождение. Честванията преминават под мотото „Яворови дни“ и се организират от..

публикувано на 15.01.23 в 10:48

15-то издание на кинофеста Sofia MENAR с акцент върху иранското кино

Фестивалът за филми от Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка Sofia MENAR ще стартира на 16 януари в Дома на киното в София с премиера на българския документален филм „Духът на Шехерезада“ на Катерина Борисова. Филмът е посветен на..

публикувано на 15.01.23 в 10:05