Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Темите:

Нов проект “Помощ чрез четене”стартират българите от Асоциация “Малага-България 2010” – целите  и благотворителната страна на начинанието проследява д-р Радка Георгиева.

От есента българчетата в чужбина ще могат да се явяват на държавен зрелостен изпит по български език и литература – С какво ще им помогне това?

Българският художник Йонко Иван, който повече от 20 години твори в Канада и САЩ, представя проекта си “Геоложки пулс” в Историческия музей в Стара Загора.

Днес отбелязваме 100 години от рождението на Борис Христов.

Коментарите ви за програмата ни можете да оставите във Facebook. Екипът ни очаква вашите писма на e-mail den@bnr.bg .

Още от категорията

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Темите: Акцент на деня: Тема от печата – Заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Румен Радев. Музеят на образованието в Габрово с..

публикувано на 31.05.17 в 14:00

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: - Тема от печата - Вести „България днес” - Най-добрите съвременни български книги тръгват на национално турне с инициативата на..

публикувано на 30.05.17 в 12:19

Програмата

Програмата на Радио България днес води Дарина Григорова. Ето и темите: Акцент на деня: Срещата на върха на НАТО взе споделяни от България решения – коментар на Стоимен Павлов По съседски : По-важните новини от Балканите..

публикувано на 29.05.17 в 14:29