Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Програмата

Програмата на Радио България днес води Силвия Николова. Темите:

Нов проект “Помощ чрез четене”стартират българите от Асоциация “Малага-България 2010” – целите  и благотворителната страна на начинанието проследява д-р Радка Георгиева.

От есента българчетата в чужбина ще могат да се явяват на държавен зрелостен изпит по български език и литература – С какво ще им помогне това?

Българският художник Йонко Иван, който повече от 20 години твори в Канада и САЩ, представя проекта си “Геоложки пулс” в Историческия музей в Стара Загора.

Днес отбелязваме 100 години от рождението на Борис Христов.

Коментарите ви за програмата ни можете да оставите във Facebook. Екипът ни очаква вашите писма на e-mail den@bnr.bg .


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Вести „България днес” Акцент на деня : Десислава Николова от Института за пазарна икономика​: Увеличените публични разходи са заплаха за..

публикувано на 16.05.17 в 13:23

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: Вести „България днес” Акцент на деня : ЕК очаква растеж на икономиката на България – коментар на Атанас Ценов По..

публикувано на 15.05.17 в 13:17

Програмата

Програмата на Радио България днес води Весела Кръстева. В предаването ще чуете: На сладка приказка с български локум и халва с Мария Георгиева, управител на ямболска фирма за производство на различни видове халва, тахан и локум..

публикувано на 14.05.17 в 08:00