Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Денят в снимки

| обновено на 13.06.19 в 15:33

Българинът Ясен Тодоров за втори път е в челните места на фотографски конкурс на „Нешънъл джиографик“. През 2018 той стана носител на голямата награда за снимка на годината. Този път е подгласник на победителя в съревнованието за най-добра снимка от пътешествие в категорията „Градове“. „В ерата на авиацията“ е поглед отгоре към самолет в момент на приземяване на летище в Сан Франциско. Снимка: National Geographic

Хиляди варненци и гости на града потърсиха прохлада по бреговете на морския град. Синоптиците обещават още горещи дни, които със сигурност ще напълнят до край плажовете. Снимка: БТА


Още от категорията

България в снимки

„Исторически парк“, село Неофит Рилски, Варненско. Внушителна скулптура на цар Калоян, дело на скулптора Дишко Дишков, е най-новият монумент в мащабния атракцион , заел първо място в категория „Изборът на българите 2019“ на годишните..

обновено на 25.02.20 в 16:17

България в снимки

Раковски, XX издание на кукерския фестивал „Кукове“. Снимка: БТА Язовир „Жребчево“ край Сливен. Въпреки че към днешна дата четвъртият по големина язовир в България е пълен на едва около 35 процента, според институциите място за..

обновено на 24.02.20 в 15:30

България в снимки

Варнa, най-новите обитатели на градския зоопарк, които се родиха през последната седмица там – две бебета от вида Европейски муфлон и едно от вида Зелена морска котка. Снимки: БТА Пловдив, разходка в парка на Панаирното градче, където..

обновено на 21.02.20 в 15:32