Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Избирателната активност в София по-ниска от средната за страната

Снимка: БГНЕС

ЦИК съобщава, че към 12:30 часа избирателната активност в София е била 14,46 %. Към същия час средната избирателна активност в България е възлизала на 18.26 % и е била по-ниска от измерената по същото време на първия тур преди седмица, когато беше е 23.54%. По обед най-ниска избирателна активност е имало в областните градове Варна и Пловдив − съответно 10.05 % и 10.06 %.


Още от категорията

По съседски ...

Деескалацията на отношенията между Турция и ЕС – въпрос на диалог Решимост да подобрят отношенията между ЕС и Турция и да преодолеят регионалните конфликти изразиха на видеоконферентна среща турският президент Реджеп Ердоган , председателят..

публикувано на 25.09.20 в 11:38

Москва: Обвиненията срещу руските дипломати в София са измислени

Изразяваме съжаление заради решението на официална София да обяви служителите на търговското представителство на Русия в България за персона нон грата на основание на измислени обвинения . Това ще навреди на двустранното сътрудничество, пише в..

обновено на 24.09.20 в 15:54

Нужно е решение на българо-македонския спор за историята

Премиерът на Северна Македония Зоран Заев каза, че Гоце Делчев е македонски революционер, но факт е, че българите го смятат за български , предаде БТА. За да се сближат позициите на двете страни по историческия спор , Заев заяви, че ще се срещне..

публикувано на 23.09.20 в 14:27